top of page

TOIMINTA

Tarjoamme laajan valikoiman kerhoja lapsille ja nuorille.
ERIDAN ohjaajat ovat ammattilaisia pitkällä pedagogisella kokemuksella. Lasten vanhemmat luottavat meihin, ja me näytämme erinomaisia tuloksia lasten luovassa ja taiteellisessa kehityksessä!
Meidän kattavat kurssimme antavat mahdollisuuden harrastaa samanaikaisesti laulua, tanssia ja rytmiikkaa sekä säveltapailua. Nämä antavat erinomaisen pohjan esiintymiseen sekä konsertteihin ja festivaaleihin osallistumiseen. Kurssien yhdistelmä myös valmistaa lapset hakuihin musiikki- ja tanssiluokkiin.  

LAULUKERHO

Vocal Studio Eridan tarjoaa laulutunteja lapsille 3-vuotiaista eteenpäin.
Opetuksemme on monipuolinen. Se sisältää äänenhallinnan opettamista, rytmiikkaa, säveltapailua sekä työskentelemistä koreografin kanssa konserttinumeroita varten. Lisäksi valmistamme kurssilaiset kansainvälisiin kilpailuihin ja säännöllisiin esityksiin konserteissa.
Laulutunnit johtavat kokeneet ammattitaitoiset pedagogit tiloissa, joista löytyy nykyaikaista tekniikkaa.
Vocal Studio Eridanin tavoite on tuoda esiin jokaisen harrastavan ainutlaatuisen ja oman äänen esiin sekä kehittää musiikillisia ja taiteellisia ominaisuuksia. 
Laulun harrastaminen tuo lapselle iloa ja opettaa hänelle itsekuria.
Laulun harrastaminen on älyllinen, luova prosessi, joka kehittää lapsen ja tekee hänestä rohkeamman niin lavalla kuin elämässä.

Musiikkipsykologiassa laulaminen katsotaan yhtenä musiikkiterapian muotona, joka vaikuttaa erilaisten mielentilojen syntymiseen. Laulaminen pystyy parantamaan mielentilaa ja rauhoittamaan. Lapsi, joka laulaa omaa paremman stressinsietokyvyn.

SÄVELTAPAILU

Säveltapailu laulajille on sivuaine laulua harrastaville.
Tunnit johtaa korkeasti koulutettu ammattilainen, joka tuntee opetuksen sävyjä ja yksityiskohtia hyvin.
Opettaja käyttää omaa ainutlaatuista opetusmetodiikkaa, joka pitää sisällään mm. visuaalisia ja interaktiivisia elementtejä. Näin säveltapailusta tulee mielenkiintoista lapselle.
Harjoitukset ovat kerran viikossa, sunnuntaisin. 

 РИТМИКА


Rytmiikka on sivuaine laulua harrastaville.
Rytmiikka lapsille on erittäin hyödyllinen ja se kehittää musiikillista osaamista, koordinaatiota sekä rytmitajua. Tämä opettaa lapsille rakkautta liikkumista kohtaan ja se on hyödyllinen työkalu mielikuvituksen kehitykseen.
Hyvä ryhti, joustavuus, voima - nämä kaikki kehittyy nimenomaan lapsuudessa.
Rytmiikan tunnit auttavat lihasten ja ryhdin oikeanmukaiseen kehitykseen
Miksi rytmiikka on hyödyllinen lapselle:
-Joustavuus ja plastisuus kehittyvät
-Taiteellinen mielikuvitus herää, lapsi oppii ilmaisemaan itseään liikkeen kautta
- ​Koordinaatio paranee
- Lapsi oppii työskentelemään ryhmässä muiden kanssa
- Harjoitukset musiikin säestyksellä kehittävät lapsen sävelkrovaa
- Itsevarmuus kehittyy 

 

Sen lisäksi, että säännölliset rytmiikkaharjoitukset parantavat lapsen fyysistä kuntoa ja terveyttä, niiden ansiosta lapsesta tulee myös rohkeampi!

Tällä hetkellä palvelu on saatavilla vain venäjäksi.

Класс Zumba

СТУДИЯ СОВРЕМЕННОГО ТАНЦА

Современные танцы для детей — это совокупность сценического и клубного танца. Стиль танцевальных движений зависит от звучащей музыки. Современный танец для детей – это танцевальное направление, синтезировавшее в себе самые различные стили. В нем могут присутствовать элементы классического танца, модерн-балета, джаз-танца, хип-хопа, фанка.

Занятия проходят средам, один раз в неделю.

JAZZ-KUORO

Jazz-kuoro harjoittelee kerran viikossa.
Jo vanhimpien sivilisaatioiden aikana tiedettiin äänen omaavan parantavan voiman. Nykyaikainen lääketiede on todennut aikoja sitten, että laulaminen, varsinkin ammattitasolla, vaikuttaa myönteisesti ihmisen terveyteen.

Laulaminen auttaa pääsemään eroon stressistä. Tiedemiehet ovat havainneet, että laulamisen aikana aivoissa muodostuu endorfiineja. Endorfiinien ansiosta ihminen pystyy kokemaan iloa, rauhaa ja elinvoimaa.
Laulamisen avulla voidaan siis herättää ja ilmaista tiettyjä tunteita.
Laulaminen voi vaikuttaa myönteisesti keuhkojen toimintaan, verenkiertoon, ryhtiin, puheen selkeyteen ja jopa änkytykseen.

58BA926E-F2C4-4E67-9581-003514B0DA68.jpeg

KITARAKERHO

Tämä on tehokas tapa oppia hallitsemaan soitinta. 

​Suuri osa ihmisistä ovat joskus ajatelleet, että olisi kiva opetella soittamaan kitaraa. Mutta vain harvat tietävät, kuinka hyödyllistä se todellisuudessa on.
Jotta ihminen opettelisi soittamaan kitaraa hyvin, ​täytyy hänen osata lukemaan sointuja, intervalleja, sointukulkuja ja kokonaisia kappaleita. Näin pystyy seuraamaan sekä kappaleen rakennetta  että sen sisällä olevia ääniä. Näiden avulla oppii improvisoimaan ja  keksimään erilaisia melodioita. Vasen aivopuolisko vastaa rytmitajusta, kun taas oikea auttaa muusikkoa kuulemaan paremmin sointimuutoksia. Kitaran soittaminen siis kehittää molempia aivopuoliskoja. 

Kitaran soitto opetus järjestetään poikekuksellisesti vain venäjän kielellä. 

KUVATAIDEKERHO

Kuvataidekerhomme on ainutlaatuinen ja se antaa lapselle ja nuorelle mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti. Meillä oppii käyttämään erilaisia klassisia materiaaleja kuten guassi, akvarellivärit, akryylimaalit, pastellit, lyijykynät jne. Tutkimme väriyhdistelmiä ja perspektiivejä. Osallistumme moniin kilpailuihin ja järjestämme itse näyttelyjä.
Lapset ja nuoret tekevät kurssin aikana itselleen portfolion, jolla voi myöhemmin hakea kuvataideluokkiin tai -kouluihin.

322876DE-82A4-4E4A-90BE-EA3CE236AF61.jpeg

TOIMINTA NUORILLE

Eridan tarjoaa ohjattu, tuettu ja oma ehtoinen toiminta 12-19 vuotiaille nuorille. 

Two Men Shaking Hands

TUE MEITÄ

Voittoa tavoittelematon järjestö toivottaa tervetulleeksi kaiken avun. Kaikki lahjoitukset menevät ainoastaan Kulttuuri- ja luovuuskeskus Eridan -järjestön ilmoittamien tavoitteiden saavuttamiseen. Olemme aina valmiita tarjoamaan sinulle ajantasaista tietoa kaikista avun tavoista, joten ota meihin yhteyttä  - Vastaamme kaikkiin kysymyksiin.

LISÄÄ TIETOA
DD32D652-830F-4101-AC27-9B55870F0F63_edited.jpg

JOOGAA LAPSILLE JA AIKUISILLE

Joogatunnit järjestetään kerran viikossa. Tuntimme on tarkoitettu erityisesti lapsille ja nuorille.  

 

Jooga auttaa kehittämään kestävyyttä, koordinaatiota, herkkyyttä ja tahdonvoimaa. Se myös vahvistaa lihaksia, kehittää niveliä ja vahvistaa vastustuskykyä.
Jooga edistää oikean asennon muodostumista ja auttaa ehkäisemään skolioosin .
Se vapauttaa ylimääräistä energiaa ja tekee lapsesta rauhallisemman, tarkkaavaisemman ja kurinalaisen.
Ajan myötä lapsen liikkeet muuttuvat kauniiksi ja joustaviksi. Se auttaa pääsemään eroon epävarmuuden tunteista ja pääsemään lähemmäksi mielenrauhaa.

Joogatunneilla me opetellaan hengittämään oikein, tuntemaan omaa kehoamme sekä rentoutumaan. 

Tällä hetkellä palvelu on saatavilla vain venäjäksi.

Дизайн без названия (2).jpg

KONSERTIT JA FESTIVAALIT

ERIDAN - keskuksessa kiinnitetään huomiota konserttitoimintaan lapsille ja aikuisille. Pidämme säännöllisesti temaattisia konsertteja. Yhdessä muiden lasten ja nuorten yhdistyksien kanssa toteutamme erilaisia taideprojekteja- ja tapahtumia.
Järjestämme tapahtumia ja matkoja myös muihin kaupunkeihin.
Meidän opiskelijat osallistuvat live- ja online-tapahtumiin ja festivaaleihin voittaen palkintoja ja edustaen Suomea kansainvälisellä tasolla.
He myös opettelevat aktiivisesti auttamaan meidän festivaalien järjestämisessä.
Keskimäärin vuodessa ERIDAN - keskuksessa on yli 30 kulttuuritapahtumaa, johon opiskelijat osallistuvat.

LISÄÄ TIETOA
CBD977A1-D6B2-45DA-8F30-81DB7334A9AD_edited.jpg

LEIRIT

Pidämme erilaisia leirejä lapsille ja nuorille koululomien aikana. 

Meidän leireillä opiskelijat treenaavat luovuuttaan ja itsenäisyyttään samanikäisten kavereiden kanssa.
Opettelemme piirtämään, askartelemaan, laulamaan ja tanssimaan, laittamaan ruokaa ja pidämme hauskaa yhdessä! 

Ilmoittautuminen seuraavaan leiriin löytyy kohdasta KALENTERI.

bottom of page